Boek nu

Special januari

Wintertocht Extreem!

25 januari zoeken we de grenzen op met een extreme wintertocht. In een klein team willen we in 1 dag van Nijmegen naar Utrecht suppen. Deze lange tocht is 72 kilometer lang. Maar waarom? We willen ontdekken waar de grenzen liggen voor een dag tocht.

Deze zomer bieden we weer veel nieuwe tours binnen en buiten Nijmegen aan. Wil je op de hoogte blijven van onze tourtjes en deze wintertocht? Volg dan onze socials!

Datum: 25-1-22

Tijd: 06:00-21:00

Locatie: Haven Nijmegen tot grachten van Utrecht

Special Februari

SUP & Winter BBQ

Op 19 februari gaan we weer te water met een hele gave februari special! Rond 16:00 pakken we de sup’s en vertrekken we vanaf Moeke richting de Oosterhoutse Plas. Vanaf de plas maken we een hele leuke tour rond Oosterhout. Deze tour is alleen met de huidige waterstand mogelijk! Als we om 18:00 weer terug zijn bij Moeke staat de vuurkorf aan en de BBQ heet gloeiend. Je hoeft alleen nog aan te schuiven en lekker genieten van een goed glas drinken en een heerlijke winter BBQ.

Datum: 19-02-22

Tijd: 16:00 verzamelen bij Moeke

Inschrijving: Open

Aantal personen: Max 18 prs

Prijs: €49,95

Inclusief: Materialen, Winter BBQ, 2 drankjes

Locatie: Restaurant Moeke

Boek special

Special maart

Ice challenge

Een volledig verzorgde dag begeleidt door proffesionals. Waarbij ademhaling, Meditatie, Yoga en uiteraard het ijsbad allemaal voorbij komen. Met een klein groepje wordt dit een unieke ervaring. De dag wordt geheel verzorgd met eten en drinken door Moeke Nijmegen.

Datum: 19-03-21

Tijd: 10:00-15:00

Inschrijving: Open (nog 5 plekken beschikbaar)

Aantal personen: Max 12 prs

Inclusief: Gezonde lunch, Koffie/Thee,  snacks en drinken.

Locatie: Dakterras & restaurant Moeke Nijmegen

Kosten: €109,-

Boek special
Bekijk de Specials